Keitä olemme?

Olemme Suomen Vapaakirkon lähetystyötä toteuttava toimija. Rohkaisemme, innostamme ja mobilisoimme seurakuntia ja yksilökristittyjä osallistumaan Jeesuksen antaman tehtävän loppuunsaattamiseen (Matt. 28:19 – 20).

Mahdollistamme lähtemisen  kulttuurirajojen yli lähetystyöhön, erityisesti niiden ihmisten keskuuteen, jotka ovat kuulleet Jeesuksesta vähiten. Tälläkin hetkellä työssä on 25 lähetystyöntekijää, ympäri maailman.

Me olemme joukko tavallisia ihmisiä,
jotka ovat mukana tavattoman
suuressa Jumalan tarinassa.

Arvot

Yhdessä
Toimimme kristittyjen yhteyttä rakentavasti. Yhdessä eri kirkkokuntien, seurakuntien ja järjestöjen kanssa viemme sanomaa Jeesuksesta ympäri maailman ja autamme ihmisiä kasvamaan Jeesuksen tuntemiseen ja tunnetuksi tekemiseen.
Vastuullisesti
Pyrimme työssämme kestävään kehitykseen, yhteistyössä paikallisten ihmisten ja kumppaneiden kanssa. Koulutamme työntekijöitä ja tarjoamme työkaluja toimia parhaalla mahdollisella tavalla yhteisöjen parhaaksi.
Kokonaisvaltaisesti
Uskomme, että rakkautta voi osoittaa monin eri tavoin. Haluammekin varustaa jokaisen palvelemaan omilla lahjoillaan ja ammattitaidollaan sekä kohtaamaan ihmisen fyysiset, henkiset ja hengelliset tarpeet.
Rohkeasti
Haluamme olla luovia ja rohkeita siinä mitä teemme. Etsimme uusia ja ajanmukaisia tapoja välittää Jeesuksen rakkautta ihmisille sanoin ja teoin. Haluamme olla kuuliaisia Jumalan kutsulle ja Pyhän Hengen johdatukselle.
Kristuskeskeisesti
Työmme innovaattori, tarkoitus ja merkityksen antaja on Jeesus. Hänen esimerkkinsä mukaan haluamme rakastaa ihmisiä ja tehdä Jumalaa tunnetuksi, missä ikinä työtä teemmekään. Työmme suuntautuu ensisijaisesti alueille, joissa kristillinen todistus on vähäisintä.
Previous slide
Next slide

Työtämme ohjaavia periaatteita