Legacy Project 2019

Legacy Project tiimi.

Unelmoimme uudesta lähetystyön aallosta, joka valtaa koko maailman. Uskomme, että Jumalalla on voima, jonka avulla tämä on mahdollista. Tavalliset ihmiset antavat elämänsä Jumalan käyttöön, elävät lähellä Pyhää Henkeä ja tekevät muutoksen. Meille on annettu valta rakastaa, uskoa ja toivoa. Yhdessä toistemme kanssa olemme osa jotain itseämme suurempaa, Jumalan tarinaa.

Tästä on kyse myös The Legacy Projectissa, jonka kautta ensi kesäkuussa lähtee 100 suomalaista kaikille mantereille, yhden sanoman kanssa. Haluamme luoda tilan, jossa jokainen pääsee osaksi Jumalan missiota, palvelemaan siinä omilla lahjoillaan, Jeesuksen rakkautta välittäen. Osallistumiselle ei ole ikärajaa, vaan haluamme nähdä seurakunnan yhdessä tekevän matkasta totta.

Projekti toteutetaan yhteistyössä monien eri lähetysjärjestöjen kanssa. Kohteita on yli 20 erilaista. Paikkoja on vielä auki, mutta ilmoittautumisia tulee tiuhaa tahtia, joten jos haluat lähteä mukaan, käy ilmoittautumassa: www.thelegacyproject.fi.

Osaksi Legacya lähettämällä?

Jotta lähteminen olisi mahdollista, tarvitaan myös lähettäjiä. The Legacy Projectiin pääsee mukaan myös mahdollistamalla lähtemisen.

  1. Rukoile ajankohtaisten aiheiden puolesta, jotka löytyvät nettisivuilta ”hae legacyyn” kohdasta.
  2. Adoptoi joku tiimeistä omaksi rukouskohteeksesi. Voit valita tiimin ja lähettää tiedon siitä osoitteeseen: info@legacyproject.fi ja saat ajankohtaisia tietoja tiimin valmistautumisesta sekä rukousaiheista.
  3. Lahjoita. Tavoitteena on kerätä 5000 €, jotta lähteminen olisi lähtijöille edullisempaa, minkä kautta yhä useampi voisi osallistua Jumalan missioon ja evankeliumi saisi levitä entistä laajemmalle. Jos koet halua auttaa projektin toteutumisessa taloudellisesti, voit lahjoittaa seuraavin tilitiedoin:

Saaja: The Legacy Project / Suomen Vapaakirkko

Viite: 371 34062

Iban: FI13 5680 0020 2843 90

  1. Osta Legacy T-Paita nettisivuilta. T-Paita on eettisesti tuotettua 100% luomupuuvillaa. Paidan hinta on 25€.

Suomen Vapaakirkolla on rahankeräyslupa RA/2018/112, joka on voimassa 2.2.2018-31.1.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Luvan on myöntänyt Poliisihallitus 2.2.2018)

Lisätietoa lähtemisestä ja lähettämisestä netistä: www.thelegacyproject.fi.

Yhdessä voimme tehdä tästä totta!

Roni Zidbeck