Osallistu

Lyhytaikainen lähetystyö

Uskomme, että lyhytaikainen lähetystyö innostaa ihmisiä toteuttamaan Jumalan missiota entistä enemmän. Vuonna 2019 olemme mukana järjestämässä The Legacy Projectia, jonka kautta 100 suomalaista lähtee kuudelle mantereelle yhden sanoman kanssa.

Pitkäaikainen lähetystyö

Jos olet kiinnostunut lähtemään pitkäaikaiseen lähetystyöhön, kerrothan siitä seurakunnassasi ja ota sitten yhteyttä meihin, niin autamme sinua miettimään tulevia askeleitasi.

Rukoile

Rukouksen tärkeyttä lähetystyössä emme voi koskaan korostaa liikaa. Rukous rohkaisee, lohduttaa, muuttaa tilanteita ja meitä! Tilaa lähetystyömme rukousaiheita sisältävä Rukoillaan yhdessä -vihkonen sekä lapsille Junnut Rukoillaan yhdessä -opas.  

Kouluttaudu lähetystyöhön

Suomen teologinen opisto järjestää lähetystyöhön valmistavan koulutuksen. Koulutus oikeuttaa myös Vapaakirkon lähetystyöntekijän valtakirjaan. Lisätietoja Suomen teologisen opiston sivuilta.

Tule kummiksi

Kouluun tarvitaan kynä ja kummi! Kummilapsitoimintamme Kaikki lapset kouluun (KLK) tekee upeaa työtä ympäri maailmaa ja mahdollistaa lapsille koulunkäynnin, joka on näissä maissa avain pois köyhyydestä ja tie parempaan tulevaisuuteen. Tule kummiksi tänään ja muuta yhden lapsen elämä!     

Mahdollista

Työmme ei olisi mahdollista ilman lukuisia ihmisiä, jotka antavat omastaan. Jos haluat lahjoittaa varojasi, jotta Jumalan valtakunta menee maailmanlaajuisesti eteenpäin, valitse kohde, jonka koet itsellesi tärkeäksi.