Rukoile ja työtä tee!

”Usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, varmuus siitä, mikä ei näy.” (Hepr. 11:1) Toivon, että ihmisiä tulee uskoon Herraan Jeesukseen täällä Bulgariassa. Toivon, että myös Suomessa moni tulisi Herran Jeesuksen seuraajaksi. Rukoilemme perheenä tiettyjen ihmisten pelastumisen puolesta, jotka uskomme Jumalan antaneen elinpiiriimme ja sitä kautta sydämeemme. Evankelioimme ja etsimme tapoja, joiden kautta voisimme ilmaista Jeesuksen Kristuksen rakkautta ihmisille. Lähetämme rukouspyyntöjä eri ihmisille, ja myös he rukoilevat. Rukoile ja työtä tee!

Varma olen siitä, että Jeesus Kristus on antanut syntini anteeksi ja edelleen puhdistun ja pyhityn, kun teen parannusta eli mielenmuutosta Herran edessä, Hänen puoleensa.

En näe vielä täydellisesti Jumalan valtakuntaa, mutta luotan siihen, että Raamattu, Jumalan sana toteutuu. ”Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasuunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin. Sitten meidät, jotka olemme elossa ja olemme vielä täällä, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin, ja niin saamme aina olla Herran kanssa.” (1. Tess. 4:16-17) Herra Jeesus tulee hakemaan omansa pois, eli ylöstempaus tapahtuu ajallaan. Siihen haluan olla valmis. Rukoilen ja työtä teen. Tule Herra Jeesus! (1. Kor. 15:35-58, Ilm. 22:6-21)

Kiitän Jeesusta Kristusta pelastuksesta ja Pyhän Hengen lahjasta. (Ef. 1:13-14) Rukoilen ja työtä teen tänään, siinä toivossa, että Jumala antaa kasvun. Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle!

Markus Rokosa